Tiramisu
Bereiding: 
  • Meng de mascarpone, de eidooier, de melk en de amaretto tot een glad geheel.
  • Klop de slagroom op.
  • Doe de slagroom bij het mascarponemengsel.
  • Voeg de mix voor bavarois toe en meng goed.
  • Sop de lange vingers door de koffie.
  • Leg een bodempje geweekte lange vingers in de dessertcups.
  • Breng daarop een laagje tiramisu aan.
  • Maak eventueel nog een laagje lange vingers en nog een laagje tiramisu.
  • Werk af met wat cacaopoeder.
  • Laat 1 uur opstijven in de koelkast.
15' - 30'
Average: 3.5 (13 votes)

4 Personen

Nagerecht
Vegetarisch
Ingredienten: 
  • AVEVE Mix voor bavarois 60 g
  • Mascarpone 125 g
  • Eidooier 1
  • Campina Halfvolle Melk 50 ml
  • Amaretto 4 el
  • Campina Slagroom (40% vet) 125 ml
  • Koffie
  • Lange vingerkoeken
  • Cacaopoeder

Campina

Campina is een merk van de internationale zuivelcoöperatie FrieslandCampina. Campina melk komt van Belgische melkveehouders, die hun koeien minstens 120 dagen laten grazen in de weide tijdens het weideseizoen.

Contact

FrieslandCampina Belgium N.V.
Venecolaan 17
9880 Aalter
T. 0800 / 30 40 50

Contacteer ons